Wat staat er in de gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen (G027)?
DOOR FAVV GOEDGEKEURD OP 08 oktober 2008
Een overzicht van de inhoud:
- Inleiding
- Verplichtingen voor Zeer Kleine Ondernemingen
- Definities – afkortingen
- Wettelijke vereisten
- Inleiding
- Horizontale wetgeving voor levensmiddelen, inclusief koffie en koffie-extracten
- Verticale wetgeving voor koffie, koffie-extracten en aanverwante producten
- Goede HYGIENISCHE praktijken (GHP)
- Inleiding
- Omgeving en Infrastructuur
- Afvalbeheer
- Personeel, bezoekers, onderaannemers
- Technisch onderhoud
- Reiniging en ontsmetting (R&O)
- Ongediertebestrijding
- Microbiologische, chemische en fysische contaminanten en allergenen
- Water voor gebruik in de productie
- Werkhygiëne
- Goede PRODUCTIE praktijken (GPP)
- Inleiding
- Beheer van non-conforme goederen
- Aankoopbeleid
- Ontvangst van goederen: de ingangscontrole gedefinieerd.
- Opslag van goederen
- Productie van gebrande koffie
- Transport (eigen beheer)
- Verkoop van eindproducten (eigen beheer)
- HACCP
- Inleiding
- Een beetje voorgeschiedenis
- Beschrijving van het HACCP systeem: stappen en principes
- HACCP voor Zeer Kleine Ondernemingen
- TRACEERBAARHEID IN KOFFIEBRANDERIJEN
- Inleiding
- Registratie van de ondernemingen
- Registratie van de gegevens
- NEVENSTROMEN – AFVALSTROMEN
- BEHEER van het AUTOCONTROLEsysteem
- Inleiding
- Verantwoordelijkheid en actieve betrokkenheid van het management
- Verantwoordelijkheden en bevoegdheden van het personeel
- Interne audits
- Analysen
- Klachtenbehandeling
- Incident management, meldingsplicht, crisisbeheer en recall
- VALIDATIE VAN HET AUTOCONTROLESYSTEEM
Hoe bestellen?
Bestel de “Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen” (G027) bij Koffiecafe
en stort € 726,- (21% BTW incl.) met vermelding
“Autocontrolegids G 027 + naam bedrijf"
op ING rekeningnummer IBAN BE69 3100 4636 5278 - BIC BBRUBEBB van KOFFIECAFE
Na ontvangst van de betaling wordt de gids u op CD-Rom samen met de factuur toegestuurd.