• Accueil
  • Qui sommes-nous
    • membres
    • l'Union Royale des Torréfacteurs de Café asbl
    • but
    • qui peut devenir membre
    • statuts
  • Consommateur
    • geschiedenis van koffie
    • le caféier
      • - soorten
      • - waar groeit koffie?
    • la récolte du café
    • le commerce du café
    • la torréfaction de café
      • - mengen
      • - branden
      • - malen
      • - verpakken
    • la caféine et le processus de décaféination
      • Cafeïne en gezondheid
    • le dictionnaire de café
    • origine
      • VIETNAM- Ca phe (koffie)
    • petits annonces, vidéos, ...
  • Torréfacteur
    • hot items
    • autocontrôle - AFSCA
      • - hoeveel betaalt u in 2015
      • - opschortingsprocedure validatie autocontrolesysteem
      • - quick start fiche - registratie
      • - checklist inspectie
      • - acrylamide: informatie
      • - acrylamide: wet of geen wet?
      • - contactmaterialen - verklaring
    • torréfacteurs, moulins, emballages
      • - branders: nieuwe app
      • - machine : Coffeeboxx
      • - verpakkingen
    • secteur du café
      • - evoluties
      • - fraude
      • - trends
      • - marktwijzigingen
      • - loonbarema's
    • durabilité
      • - FEVIA duurzaamheidsrapport
      • - klimaatverandering
      • - keurmerken
    • l'expertise
      • - aroma's
      • - branden
      • - zetten
    • science
      • - coffee's chemical composition: part 1
      • - coffee's chemical composition: part 2
      • - koffie: plant ziekte
      • - koffie: componenten
    • formations
      • - 05/11/2014 - opleiding nieuwe etikettering koffie
      • - gratis materialenscan voor voedingsbedrijven
    • affaires legislatives
      • - accijns- koffie
      • - accijns - thee
      • - acrylamide: persbericht
      • - ambachtelijk: definitie
      • - autocontrole: basiswetgeving
      • - etikettering voor koffie
      • - verkoop op afstand
    • documents de base
      • - Internat. Coffee Agreement
      • - horeca: contracten
  • Liens
    • links
Inscrivez-vous
NL
  • NIEUWS
  • Deze Belgen maken de beste kop koffie
  • 75/100 drinkt gewoon filterkoffie
  • Coffee is the new sunscreen?
  • Boire du café rendrait intelligent
  • Hoeveel koffie is nog goed voor je? Meer dan je denkt
  • Tâche de café
  • Le café, bientôt une denrée rare ?
  • Serena Williams orders espresso during Hopman Cup match
  • Gourmetlucht verwijderen met koffiebonen
  • Japon: un robot vendeur de machines à café
  • Nieuwste trend in Japan: kunstige koffie
  • Le café, bon ou mauvais pour la santé ?
  • Koffie uit een blauw kopje geeft de lekkerste smaak
  • Du café comme source d'énergie
  • 'Koffie goed voor de lever'
  • Helpt koffie TEGEN cocaïneverslaving?
  • KOFFIELAMPEN
  • Le CAFE GOURMAND
  • WAAROM u een liefhebber van THEE of van KOFFIE bent...
  • Waarom koffie altijd kringen maakt
  • COFFEESCRUB : que penser des GOMMAGES AU CAFÉ ?
  • Alanis MORISETTE SINGS About Coffee
  • DES ACCISES sur le THE - depuis le 01/11/2014
  • Le café réduirait les effets de l'OBESITE
  • 5 motieven om dagelijks koffie te drinken
  • The Caffe Americano Out, Russiano In
  • ALLERGENENINFO op MENUKAART
  • le café contre les ACOUPHENES
  • 3 tips om met koffiebonen je uiterlijk te verbeteren
  • REINIG je ESPRESSOTOESTEL regelmatig
  • Kopje koffie per DRONE
  • Changing the VALUE of COFFEE GROUNDS
  • BESTEL goede KOFFIE
  • Starbucks gaat KOFFIE THUIS bezorgen
  • PLEUROTES cultivés dans du MARC DE CAFE
  • ECHTE koffie in de RUIMTE
  • ROBOTS selling coffee machines
  • de KOFFIEWEKKER
  • GAGNANTS Paquet Diables Rouges
  • DEFINITION ARTISAN - Advies Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO

half_{19f047a8-c63c-bf56-52da-37ca7111dc  Tous les infos @ koffiecafe affaires légalles

CONTACTEZ KOFFIECAFE

Adresse:Wetenschapsstraat - Rue de la Science 14
1040 Elsene
Tél.:+32 2 657 18 09
Fax:+32 2 657 59 77
Adresse mail:info@koffiecafe.be
DEVENIR MEMBRE

RESTEZ AU COURANT

Inscrivez-vous pour notre newsletter et restez au courant des dernières nouvelles de café, des actions spéciales,…et beaucoup plus.